Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Graskopstraat 21

Vraagprijs: € 275.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Graskopstraat 21
2572 WV Den Haag
Wijk:Transvaalkwartier
Woonoppervlakte m2: 97
Verdieping: 2e
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 2010
Status:Verkocht

Beschrijving

GEZIEN DE HOEVEELHEID BEZICHTIGINGSAANVRAGEN DIE WIJ HEBBEN ONTVANGEN ZIJN WIJ HELAAS NIET MEER IN DE GELEGENHEID OM NIEUWE BEZICHTIGINGEN IN TE PLANNEN. MEDE DOOR HET CORONA VIRUS IS DIT DE SITUATIE DIE ZICH HELAAS VOORDOET.

Keurig energiezuinig appartement met vloerverwarming in complex Cabo Verde op de tweede verdieping met drie ruime slaapkamers, moderne badkamer met o.a. een jacuzzi, gezellige woonkamer met een open keuken en een fraaie loggia met een mooi uitzicht. Separate berging op de begane grond en de mogelijkheid om een parkeerplaats te huren via de VvE.
Gunstige ligging met vrij uitzicht over de grote groenstrook, het Zuiderpark, openbaar vervoer, winkelaanbod Dierenselaan en de Haagse Markt maar ook uitvalswegen.

Indeling:
Afgesloten entree met brievenbussen en bellentableau. Centrale hal met trappenhuis en lift. Entree appartement op de tweede verdieping: centrale hal met een meterkast (8 groepen), ruime berging met een opstelplaats voor een WTW en een vaste kast met een opstelplaats voor een wasmachine. Toegang tot de woonkamer via een trendy stalen deur. Opvallend is het vrije uitzicht en de hoeveelheid lichtinval door de grote raampartijen en naastgelegen loggia. De open keuken in hoekopstelling is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap (recirculatie), oven, magnetron, vaatwasser, apothekerskast en een losse Amerikaanse koel-/vriescombinatie.
De masterbedroom is aan de achterzijde het appartement gelegen met toegang tot de loggia die ook vanuit de woonkamer bereikbaar is.
Moderne badkamer met een jacuzzi, separate douchegelegenheid en een wasmeubel met een waskom. Separaat toilet met een fonteintje. Twee ruime slaapkamers aan de voorzijde van de woning. Eigen berging in de onderbouw.

Kenmerkend voor dit object is de rustige ligging met een kindvriendelijk omgeving en fijn wooncomfort met vloerverwarming door de gehele woning en geen radiatoren.

Bijzonderheden:
- Erfpacht is eeuwigdurend (notarieel geregeld) waarvan de erfpachtcanon en de beheerkosten zijn afgekocht
- Erfpachtvoorwaarden AB 1986 herziening 1993
- Eigen berging
- Parkeerplaats via de VvE te huren voor € 38,20 per maand
- VvE is actief met een bijdrage van € 159,01 per maand
- Collectieve opstalverzekering
- VvE is ingeschreven bij KvK
- 96/10.718e aandeel (Oranjerivierstraat, Graskopstraat 1-53, De La Reyweg 242-374 en Kempstraat) - Reserve per 01-03-2019 ca. € 210.403,-
- Appartement is voorzien van dubbel glas
- Appartement is voorzien van laminaattegels
- Appartement is geheel voorzien van vloerverwarming
- Energielabel A
- Verwarming via stadsverwarming
- Warmwatervoorziening via stadsverwarming
- Verkoopvoorwaarden Arnold Taal Makelaardij
- Oplevering in overleg.

Aangezien door COVID-19 het niet meer mogelijk is om ons gebruikelijke open huis te promoten zijn wij vanzelfsprekend bereid om u op afspraak in de avonduren van dienst te zijn. Neem contact op met kantoor voor de mogelijkheden.
Arnold Taal Makelaardij volgt de richtlijnen van het RIVM op waarbij tijdens de bezichtigingen iedereen verplicht is om een eigen mondkapje te dragen. Tevens doen wij de bezichtigingen met maximaal 2 personen tegelijk en behouden afstand. Wij verzoeken u om niet te komen in geval van verkoudheid, luchtwegklachten, kortademigheid of hoesten. Maak dan liever een andere afspraak op een later moment of vraag aan bezichtiging aan door middel van videobellen (via Whatsapp of Microsoft Teams). Conform de Nederlandse overheid zullen wij geen handen schudden. Graag laten wij u weten dat dit niets afdoet aan ons respect voor opdrachtgevers, leveranciers en andere relaties.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel kantoor voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

https://youtu.be/5zizyVBMTiQ

360° foto's

Locatie