Govert Bidloostraat 86

Vraagprijs: € 850


Kenmerken

Adres:Govert Bidloostraat 86
2563 XH Den Haag
Wijk:Valkenboskwartier
Woonoppervlakte m2: 68
Verdieping: 1e
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1919
Status:Te huur

Beschrijving

OPEN HUIS woensdag 12 september a.s. van 18:00-19:00 uur.
Om zoveel mogelijk kandidaten een eerlijke kans te geven houden we een eenmalig open huis.

Praktisch ingedeeld appartement op de eerste verdieping met een ruime woonkamer en drie slaapkamers gelegen in het Valkenboskwartier. Het appartement is na akkoord op de benodigde stukken per direct beschikbaar.

Indeling: open portiek met entree tot het appartement op de eerste verdieping. U-vormige centrale hal met een ruime woonkamer aan de voorzijde van de woning. Vanuit de woonkamer toegang tot de achtergelegen slaapkamer. Vanuit de hal toegang tot een toilet en een separate douchegelegenheid. De keuken is aan de achterzijde van de woning gelegen en voorzien van gasfornuis, wasmachine en cv-ketel. Vanuit de keuken toegang tot een balkon via een deur. De tweede slaapkamer is aan de achterzijde gelegen. Een derde slaapkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen waarin de meterkast netjes is weggewerkt in een kastje.

Bijzonderheden:
- Huur en borg (borg is 2 maanden) vooraf te voldoen
- Huurprijs is exclusief gas, water en elektriciteit
- cv-ketel voor verwarming en warmwatervoorziening
- Gehele woning voorzien van dubbel glas
- Dit object is snel beschikbaar.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Locatie