Burgemeester Patijnlaan 40

Vraagprijs: € 1250 inclusief gas, water en licht


Kenmerken

Adres:Burgemeester Patijnlaan 40
2585 BK Den Haag
Wijk:Archipelbuurt
Woonoppervlakte m2: 52
Verdieping: begane grond
Aantal kamers: 2
Aantal slaapkamers: 1
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1975
Status:Verhuurd

Beschrijving

Fraai en goed verzorgd appartement met zonnig terras, gelegen op eigen grond op de begane grond van een onder architectuur (Sjoerd Schamhart) gebouwd complex (Couperusduin II) met fraaie binnentuinen. Het appartement beschikt over een eigen berging in de onderbouw. Het gebouw bevindt zich in de geliefde Archipelbuurt nabij het Vredespaleis en op loopafstand van de gezellige Bankastraat met een diversiteit aan winkels, het centrum van Den Haag en om de hoek zijn de prachtige Scheveningse Bosjes.

Absoluut een instap-klaar appartement, met een eikenhoutenvloer, veel inbouwkasten, vernieuwde badkamer (2014) en keuken (2011)!

Indeling:
Fraaie binnentuin naar de centrale hal, entree van appartement, hal met royale bergkasten en een garderobe achter schuifdeuren met opstelplaats voor de wasmachine. Hal met schoenenkasten, schuifdeur naar de rustig gelegen slaapkamer aan de binnentuin welke is voorzien van eikenhouten vloerdelen en een ingebouwde garderobekast. Hal voorzien van een natuurstenenvloer welke doorloopt in de moderne keuken met kastjes en lades in Wengé kleurstelling, RVS handgrepen en een strak design wit acrylaat werkblad met geïntegreerde spoelbak, 5-pits gaskookplaat, een keramische grillplaat, ingebouwde koffiemachine, wijnrek, oven, magnetron, koel/vries combinatie, vaatwasser en een keukenbar met een tv op een zwenkarm.

Ruime woon/eetkamer met erker welke leuk zicht heeft over het groen en de levendige Burgemeester Patijnlaan. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het beschutte terras welke overloopt in de gemeenschappelijke tuin van het complex.
Vernieuwde wit betegelde badkamer met een donkergrijze vloer, douchegelegenheid, wasmeubel en een toilet met wandcloset.

Bijzonderheden bij verhuur:
- Huur en borg vooraf te voldoen
- Huurprijs is inclusief gas, water en elektriciteit
- Woning is gedeeltelijk voorzien van een massieve vloer en plavuizen
- Woning is voorzien van houten kozijnen met enkel glas
- Blokverwarming
- Warmwatervoorziening via centrale voorziening
- Oplevering kan snel.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Locatie